En weer terug in lukla - Reisverslag uit Lukla, Nepal van robertencharlotte - WaarBenJij.nu En weer terug in lukla - Reisverslag uit Lukla, Nepal van robertencharlotte - WaarBenJij.nu

En weer terug in lukla

Door: Charlotte

Blijf op de hoogte en volg

01 November 2018 | Nepal, Lukla

Vandaag de laatste dag van de trekking. Eigenlijk ben ik ook wel teleurgesteld. Ik heb nog niet het gevoel dat het over is maar tijdens het trekken voelde ik me erg goed dus dat ga ik zeker missen! Het is in ieder geval een gezellige dag (ondanks dat Adam eigenlijk ziek is). Tot de lunch is het een relaxte wandeling. Daarna is het weer voornamelijk berg op. Daarom overnachten de meeste mensen nog een keer tijdens dit laatste stuk ipv het in 1x te lopen. Adam en gary willen in 1x door en ik last me niet kennen en tegen onze verwachting in zijn we om 15 uur Sl in lukla. Super. Adam voelt zich echt slecht en gaat naar bed. Omdat het de laatste avond is, is er s avonds een etentje met de gidsen en de porters. Mijn porter, die al 50 is en een klein mannetje, moet nog 1,5 uur lopen voordat hij thuis is dus hij besluit meteen door te gaan nu het nog licht is. Mijn schoenen zijn tijdens de trekking aardig versleten en een beetje kapot gegaan dus ik had al tegen lakpa gezegd dat ik ze zou weggooien in nl, waarop hij aangaf dat de porter ze dan heel graag zou hebben. Voordat Mn porter vertrekt geef ik hem zn fooi, die die echt heeft verdiend, en mijn schoenen (die ik snel in een plastic zak heb gepropt omdat ik zelf bijna onpasselijk werd van de lucht, maar goed