Vliegen is niet ons ding!
Door: Charlotte en Robert
29 November 2005 | Argentinië, Buenos Aires
Woensdagmiddag komen we als het goed is aan in Puerto Mandarin vanwaar we (hopelijk) walvissen en zeeolifanten gaan kijken. We zullen zien..........
29 November 2005 - 18:35
Mireille:
Nou de reis is in elk geval behoorlijk spanend begonnen !! Hoop dat jullie een goede busrit zullen hebben pff 20 uur maar zo zie je wel wat van het landschap he ! Always look on the bright side of life tum tum tum tum tumtetem ..
Heel veel plezier verder doe voorzichtig en tot het volgende berichtje maar weer !
Liefs
Mireille & Patrick en natuurlijk Dieck ! -
29 November 2005 - 18:38
Gerben En Maria:
Yes we zijn de eerste!!
Inderdaad niet veel geluk met vliegen, succes in de bus!!
We zijn inmidels weer helemaal back home, wat een ***weer
Veel plezier
Liefs G en M -
29 November 2005 - 18:39
G En M:
oeps net niet dus -
29 November 2005 - 18:45
Leonie:
Nou, dat begint lekker zeg......
Maargoed, je moet maar denken, slechter als het begin kan het niet meer gaan, dus wordt het alleen maar leuker!!!!!!
Veel succes verder met de reis en geniet.....!!!!! -
29 November 2005 - 19:37
Chris En Trudi:
Jullie mochten het wel over die busreis hebben afgelopen zondag.Wel een reis met hindernissen.Hopelijk gaat het verder voorspoedig. -
29 November 2005 - 22:26
Thuisfront:
Nou nou, schiet weer lekker op. Maar ja je zijn in ieder geval veilig aangekomen da's al iets! Dan is mijn eerste nachtmerrie inmiddels nietig verklaard gelukkig! Hopelijk geldt dat ook voor al die andere! Hier alles goed. maandag was heftig maar wel erg mooi! We hopen snel weer wat van jullie te horen en hopelijk een stuk positiever!!!!
Hele dikke kus van ons! (papa,mama, Woutje en Marion) -
30 November 2005 - 11:25
Esther & Bas:
Nou dat is alvast een lekker begin... Vertel ons niks over stakingen in Zuid-Amerika, daar weten wij alles van! Stakende bananenplukkers, olie-mensen, bussen etc. etc. In ieder geval heel veel plezier gewenst, maar dat gaat vast wel lukken daar.
Liefs Esther en Bas -
30 November 2005 - 12:03
Addy:
Gelukkig zijn jullie wel heel gebleven. En een VIP behandeling is toch ook leuk om mee te maken. En wat die conditie betreft had je maar harder moeten trainen. Groetjes Addy -
30 November 2005 - 15:17
Ko Van Eijkeren:
Hey Roberto( en Charlotte)
Gaat goed he'?? Pas op wanneer jullie de walvissen gaan bezoeken,doe je rugzak af want je bent hem zo kwijt.
groeten vanuit Quatar -
30 November 2005 - 18:42
Kathy:
Hoi,
Nou, ik kreeg een mailtje van onze reisleider in Argentinië en die had ook al grote problemen om het programma een beetje fatsoenlijk af te werken ivm de staking. Eveneens veel met de bus en sommige onderdelen van het programma vervallen. Heb ik het nog getroffen.
Wij hebben vorige week vrijdag ivm de staking 4 uur moeten wachten voor we naar Buenoa Aires konden terugvliegen vanaf Iguazu.
Ik heb het jullie zondag niet verteld, want ik dacht misschien is het wel opgelost, dus ik maak ze niet nodeloos ongerust. Maar nu begrijp ik dat het nog wel even kan gaan duren. Enfin, juliie hebben het voordeel van de tijd. Als je maar drie weken hebt wordt het wel vervelend.
Maak er maar het beste van
Groetjes Kathy -
30 November 2005 - 18:46
Kathy:
By the way, als je een goeie bus hebt, zit het vele malen luxer dan in een vliegtuig. Wij hadden grote brede ligstoelen, type strandligbed! -
01 December 2005 - 13:20
Noor:
Hi hi, soms zit het mee, soms zit het tegen... This is your captain-crew speaking. prepare 4 a lift-off kgggrrrrrr...
Have a nice flight... kus Nora -
02 December 2005 - 11:31
Sjoerd & Daniëlle:
Ik ben ook blij dat ik nog even naar het station was gekomen. Ik kon jullie toch niet zomaar laten gaan!! Veel plezier en geniet ervan! Liefs Daan -
02 December 2005 - 12:48
Henny:
Vanaf het begin is het alweer boeind te noemen! Stel jullie eens voor dat je dit had moeten missen dan was het voor ons toch ook maar en tam zakie geweest!! Ik wacht met spanning op jullie volgende avontuur! -
05 Februari 2006 - 10:43
Lotjespapa:
Wat een wildlifedream !!
Jullie moeten je een soort Lantingkjes gevoeld hebben.