We zijn op weg naar Engeland (s) (grondgebied)
Door: Charlotte en Robert
26 Januari 2006 | Chili, Antofagasta
Morgen beginnen we aan onze reis naar de Falkland eilanden.
We vliegen morgen van Antofagasta naar Santiago en dan van Santiago naar Punta Arenas. Zaterdag vliegen we dan van Punta Arenas naar Port Stanley op de Falklands. Klinkt onlogisch en dat is het ook. Alleen dit was de voordeligste manier. We zullen het wel zien. Als we maar geen aansluitingen missen......
26 Januari 2006 - 20:53
G&M:
Hey! Misschien komen jullie in aanmerking voor een kortingskaart.....Doe je een beetje voorzichtig Lot!! Hoe krijg je het voor elkaar?! Succes! Liefs G en M -
26 Januari 2006 - 21:50
Lotjespapaenmama:
Nu wel een beetje zuinig zijn op je gebit Lotje, want kennelijk zijn je tanden en je glimlach het paspoort om overal te komen waar je wilt. Heel veel plezier jullie op de Islas Malvinas en als je terugkomt in Argentinië, zeg dan maar fijntjes dat ze eigenlijk bij Argentinië horen. Dat levert jullie vast weer gratis onderdak op. -
26 Januari 2006 - 22:07
Lotjespapa:
Oh ja, die mooie foto's zijn van de Andesflamingo (met die mooie zwarte vleugels); een stuk zeldzamer dan de Chileense flamingo volgens mijn boeken. Leuk hè ? -
26 Januari 2006 - 22:25
Leonie:
Wat een prachtige foto's weer!!!!!!
Goeie reis verder.
Groetjes, Leonie