Gave eerste trekking
18 Oktober 2018 | Nepal, Nāmche Bāzār
18 Oktober 2018 - 11:02
Judith:
Hi Lot,
Met een smile op mijn gezicht lees ik je verslagen! Wat maak je weer mee! Ik zie het helemaal voor me!! Have fun!! -
18 Oktober 2018 - 12:02
Debora:
Mooi verhaal Lot en we duimen voor helder weer morgen! -
18 Oktober 2018 - 12:31
Henny:
Geweldig Lot dat ondanks de obstakels je met de trekking begonnen ben. En wat een mazzel dat je weer voorin in de helikopter mocht zitten. -
18 Oktober 2018 - 12:39
Bep En Bob Willigers:
Hallo Charlotte.
Wat een avontuur, erg leuk.
Hopelijk gaat de verdere tocht goed!!!
Bob en Bep -
18 Oktober 2018 - 13:28
Kathy Verbiest :
Erg leuk om te lezen! Succes verder. -
18 Oktober 2018 - 16:09
Leny Ton:
Erg leuk om je te volgen. Succes verder en genieten maar. -
18 Oktober 2018 - 16:35
Trudi:
Weet je dat ik ook wel jaloers ben op al die belevenissen. Maar om alles alleen te doen is een ander ding. Heel bijzonder allemaal en mooi!! -
19 Oktober 2018 - 09:36
Danielle:
Super gaaf Charlotte, de tocht is begonnen! Ik blijf je volgen :-) Liefs Daan -
19 Oktober 2018 - 09:57
Jan Knipmeyer:
Zo Lot is even de tijd genomen om je verslag tot nu toe te lezen. Ik ben natuurlijk maar een simpele marathonloper maar dit lijkt me ook wel wat. Wat zal jij veel meemaken (leuk en minder leuk). Volg je op de voet hoor maar reageer niet elke keer. Doe je wel voorzichtig daar want het gevaar zal best op de loer liggen. Have fun Lot zet hem op you can do it!!!!!! -
20 Oktober 2018 - 19:56
Papa Paul.:
Dat jij nou net een uislaapgids moet treffen| Ach ja, als hij het niet te vaak heeft en toch goed gidst. Vooruit dan maar.
Wij hwdden in de Ardennen ook lekker geklommen, maar wel een niveautje lager dan de Hymalaya -
21 Oktober 2018 - 20:10
Ingrid: