Onverwachte start en fantastich Himalaya panorama - Reisverslag uit Nāmche Bāzār, Nepal van robertencharlotte - WaarBenJij.nu Onverwachte start en fantastich Himalaya panorama - Reisverslag uit Nāmche Bāzār, Nepal van robertencharlotte - WaarBenJij.nu

Onverwachte start en fantastich Himalaya panorama

Door: Charlotte

Blijf op de hoogte en volg

20 Oktober 2018 | Nepal, Nāmche Bāzār

Vandaag begon een beetje vreemd. Normaal is de gids er al bij het ontbijt maar vandaag niet. Ik dacht misschien verslapen ofzo. Er zitten nog twee Canadezen, die ook trekken met dezelfde company als ik, dus hun gids regelde mijn ontbijt. Na een half uur leek het mij goed om mijn gids te gaan zoeken dus ik vroeg aan de andere gids of ik mijn gids even wakker moest maken. Wat bleek? S avonds laat (de avond ervoor) is mijn gids met de helicopter naar Kathmandu gevlogen met een zieke trekker. Ok. Blijkbaar niet logisch om dat even te melden

• 20 Oktober 2018 - 13:20

Mireille :

Never a dull moment .... jij kan een boek schrijven straks met alle ervaringen ;)
    Succes daar ! Dikke kus

• 20 Oktober 2018 - 19:03

Henny:

Leuk dat ik je nog gisteren via je mobiel gehoord heb. Dat was dan weer lekker wakker worden !!! Smaakte het ontbijt van de andere gids ook goed? En heb je nog een kaartje voor je mobiel gekocht? Ik weet hoe een doorzetter je bent dus het komt best wel goed. Vertrouw op jezelf.